Надзвичайно смачний соус до дешевих сосисок: як поліпшити смак



Дехто називає цей соус "по-фінськи". Його готують із використанням томатів і вершків.

Інгредієнти:

  • Сосиски 500 г;
  • Ріпчаста цибуля 1 штука;
  • Вершкове масло 100 г;
  • Томатна паста 1 ст. ложка;
  • Гірчиця столова 1 ст. ложка;
  • Лавровий лист 1 штука;
  • Борошно 2 ст. ложки;
  • Вода 150 мл;
  • Сіль половина ч. ложки;
  • Перець чорний мелений половина ч. ложки;
  • Вершки 250 мл.

Як приготувати соус:

Сосиски потрібно нарізати кружальцями, а цибулю на дрібні шматочки.

На середньому вогні потрібно розігріти олію й обсмажити цибулю доти, доки не стане прозорою. Потім додайте сосиски і нехай обсмажуються 4 хвилини.

Перемішайте після того, як додасте томатну пасту і лавровий лист.

Потім додайте борошно й обсмажуйте, помішуючи ще півтори хвилини.

Додайте гарячої води, сіль за смаком і перець. Залиште на вогні на кілька хвилин і стежте, коли почне густіти. У цей момент додайте підігріті вершки та перемішайте.

Соусу потрібно ще кілька хвилин на вогні, щоб ще загус.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW